Fa mal la primera vegada?

Si has sentit aquesta frase, has de saber que la primera vegada no ha de fer mal, ni la segona, ni la tercera, ni la vintena, cap ni una! Si a les relacions sexuals notem molèsties o dolor, és que amb alguna cosa no estem encertant. El millor que podem fer en aquesta situació és escoltar el nostre cos, comentar-ho amb la persona amb la qual estiguem i provar d’alguna altra manera: podem canviar el ritme, la intensitat, canviar de pràctica, hi ha moltes maneres de donar-nos plaer, no només la penetració! També podem deixar-ho per un altre dia o una altra nit, o en un moment donat, si no ens sentim escoltades… podem canviar d’amant!

Què faria un noi si sentís dolor les seves primeres vegades?

Noies recordeu: a les relacions sexuals busquem sempre plaer, per això:

            Normalitzem els plaers, no el dolor!

Oblida’t dels contes i les històries sobre l’himen, si fa mal és perquè estem anant més ràpid del que toca. Que no resulti plaent té a veure amb la inexperiència, amb les presses, amb prendre-s’ho com una cursa en comptes de com un joc… mentre més «slow flow» i màgia li posem, més plaent ens resultarà. La connexió, l’escolta, sentir-nos còmodes, que puguem prendre la iniciativa i parlar del que vulguem, seran alguns ingredients indispensables per tenir unes sexualitats satisfetes.

Sabem que la sexualitat desperta moltes inquietuds, sobretot quan vivim les nostres primeres experiències amb altres persones. Una bona manera d’abordar-les és demanar consell, però compte no et passi com a la Paula i l’Edu!

Tonight is the night. La Paula i l’Edu preparen la seva primera trobada de strangis, a casa d’ell. De tranquis, eh! 😉 És una cita important i cal estar a l’alçada… davant dels dubtes de com petar-ho, busquen l’assessoria de dos “experts” en això del sexe, l’Aina i l’Andrés… funcionaran els seus consells?

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.